Med vår lidenskap for helse og velvære, leverer vi ergonomisk produkter som bedrer helsen, gir komfort og støtte.

komfy pute minneskum vond rygg ergonomi komfort støtte smertelindring kontor helse sittbedre.no nettbutikk reise jobb hjemmekontor

Bedre produkter - bedre helse

Norsk Nettbutikk med ergonomisk produkter som fremmer god helse. 

Vi har troen på at i en sittestillende hverdag er det viktig, å omgi seg i et bedre miljø, for å få økt komfort, energi og livsglede. Om dette er på din arbeidsplass, hjemme eller ute på reise, så har vi klart å tilpasse et produkt som er lett å ta med seg for all bruk.

Vi lytter

Det er dine ideer og kommentarer som hjelper oss med å vokse og forbedre oss. Har du et forslag, eller en idé som du vil gjøre oss oppmerksom på, er du velkommen til å kontakte oss.

Faktisk har produktet vårt blitt et resultat av et samarbeid mellom, vårt firma og mennesker i samfunnet med et behov for bedre helse. I tillegg til anbefalinger om god ergonomi fra arbeidstilsynet, som du kan lese om her.

Vår avdeling jobber flittig med å finne produkter som forbedrer kroppsholdning, gir optimal komfort og støtte.

 

Har du en idé eller et ønske om å samarbeide med oss? sendt oss en mail da vell 🙂 hei@sittbedre.no eller kontakt oss her.

Mål og strategi
  • Fortsette vår lidenskap for helse og velvære, ved å tilby komfort og støtte til våre kunder.
  • Produsere og kjøpe produkter på en bærekraftig måte.
  • Opprettholde et verdifullt samarbeid med våre kunder, leverandører og ansatte som har blitt en del av vår store familie.
  • Forbedre oss kontinuerlig, ved å lytte til verdifulle tilbakemeldingen.
Blogg

Les om riktig sitteposisjon og forebygging

Ryggsmerter Komfy sittepute

Kan dette være ryggsmerter?

Flere undersøkelser viser til at det å endre stilling i løpet av en arbeidsdag, vil bidra til bedre sirkulasjon og forhindrer unødvendig påkjenning på kroppen.

Slik gjør du fin bedrift bærekraftig. Bilde av noen som bærer en papirpose etter og ha vært på butikken. du ser kun halve posen og litt av hånden med natur i bakgrunnen.

En grønnere virksomhet

Det er ikke en hemmelighet det med å handle på nett øker forbruket. Som netthandel har vi et stort ansvar med å bidra til et bedre miljø. Fremtiden er rett og slett i våre hender.

Slik får du hjelpemidler fra NAV. En kvinne som sitter hjemme på kontoret og tar seg til sin vonde rygg.

Forebygge sykdom

Ergonomi handler om tilpasning mellom arbeidsmiljø, teknikk og mennesket. Det er viktig å ha kontor utstyret på plass, slik at en unngår sykdom og belastningsskader.

Sittbedre gir deg produkter som forbedrer komforten og lindrer smerte.

Abonner på vårt nyhetbrev

Bli Testperson

For en enklere hverdag har vi utviklet en pute som passer til alle i enhver situasjon. Våre testpersoner får muligheten til å prøve puten, for å finne ut om den holder hva den lover. I slutten av hver måned trekker vi en person som vil bli kontaktet på mail.

Bli bedriftskunde

Motta eksklusive tilbud for din bedrift og dine ansatte

Sitt Bedre benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service