Hva sier våre kunder

Tobias spiller mye

Mange foreldre har utfordringer med at barna spiller mye. Forskning.no prøver å finne ut hva dette betyr for barns deltakelse og innflytelse. Den digitale verden har tvunget mange barn inn i en mer sittestillende hverdag. Dette opplevde Nora med sønnen sin når han ble eldre. Uteaktiviteter ble gradvis byttet mot timevis med dataspill. En dag klaget Tobias over følelsen at bena sovnet av og at han fikk en rar følelse i kroppen når han spilte. Nora tenkte at løsningen ble å fjerne alt for å unngå dette, noe som var til Tobias store frustrasjon.

Etter samtale med legen og bekjente tenkte hun at løsningen kunne være å sørge for at han hadde den beste komforten de timene han satt i ro. Hun snublet tilfeldigvis inn på siden vår via Facebook og tok kontakt med oss for å se om Komfy sitteputen kunne være noe for Tobias.

 Nora forteller at Tobias føler at han klarer å sitte lenger uten at bena blir rare som tidligere. Han legger puten på gulvet å setter seg, mens han lener ryggen mot veggen. Han er blitt  som en ny gutt å ha med å gjøre. Sinne forsvant og ubehag ga seg raskt. I tillegg til puten anbefalte vi Nora å få inn en morsom aktivitet hver 20min slik at kroppen får enda mer blodsirkulasjon.

Vi fryder oss av tilbakemeldinger som dette. Kos deg videre med dataspill Tobias og med den nye sitteputen din.

Del i sosiale medier:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on twitter
Share on email

Sittbedre gir deg produkter som forbedrer komforten og lindrer smerte.

Abonner på vårt nyhetbrev

Bli bedriftskunde

Motta eksklusive tilbud for din bedrift og dine ansatte

Bli Testperson

For en enklere hverdag har vi utviklet en pute som passer til alle i enhver situasjon. Våre testpersoner får muligheten til å prøve puten, for å finne ut om den holder hva den lover. I slutten av hver måned trekker vi en person som vil bli kontaktet på mail.

Sitt Bedre benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service