Hva sier våre kunder

For en enklere hverdag har vi utviklet en pute som passer til alle i enhver situasjon. Her kan du lese historier fra kunder som har kjøpt puten og testpersoner som har blitt trukket ut som får prøve puten  i 14 dager. Slik finner vi ut om puten holder hva den lover. 

Vi er heldige som får være med på reisen og gi mennesker med ulike behov en bedre hverdag. Vårt team i Sitt bedre ønsker å takke alle for fine tilbakemeldinger.

I slutten av hver måned trekker vårt team i Sitt bedre en ny testperson. Meld deg på for å få muligheten til å være med.

Gravide Stine

Stine bærer sitt andre barn og som vi vet kan det være utfordrende for kroppen å bære frem et mirakel til verden. Hun var vår første testperson og resultatet snakker for seg selv!

Student i Italia

Mina er student i Italia. På grunn av den nye situasjonen som herjer rundt i landet har hun blitt tvunget til å holde seg mye hjemme og det har bydd på en del utfordringer i hverdagen.

komfy pute minneskum vond rygg ergonomi komfort støtte smertelindring kontor helse sittbedre.no nettbutikk reise jobb hjemmekontor

Tobias spiller mye

Mange barn blir lett dratt inn i en digital verden, slik at de blir mindre aktive. Dette opplevde moren til Tobias. Uteaktiviteter ble gradvis byttet mot timevis med dataspill.

Ole Johan reiser mye

Gjennom jobben må Ole Johan reise en del, hovedsakelig i Norge, men det hender at han flyr rundt i Europa også. Han sendte oss en imponerende tilbakemelding.

komfy pute minneskum vond rygg ergonomi komfort støtte smertelindring kontor helse sittbedre.no nettbutikk reise jobb hjemmekontor

Hjelper sin mor

Brødrene jobber på skift for å ta vare på sin gamle mor Dagmar. Birger kontaktet oss etter han hørte fra en kollega hvordan sitteputen hjalp hans far som sitter mye.

komfy pute minneskum vond rygg ergonomi komfort støtte smertelindring kontor helse sittbedre.no nettbutikk reise jobb hjemmekontor

Yoga Instruktør Tone

Slik fikk alle kundene til Tone muligheten til å prøve puten selv under yoga øktene. Det aller beste var det at hun ikke måtte bruke like mye tid på å justere stillingene slik som tidligere. 

Elsa Irene fikk troen tilbake​

Elsa Irene fikk troen tilbake da hun oppdaget Komfy sitteputen. Hennes største ønske er å få tilbake styrken i gasspedalen, slik at hun kan komme seg ut av døren hjemme.

Bli Testperson

For en enklere hverdag har vi utviklet en pute som passer til alle i enhver situasjon. Våre testpersoner får muligheten til å prøve puten, for å finne ut om den holder hva den lover. I slutten av hver måned trekker vi en person som vil bli kontaktet på mail.

Sittbedre gir deg produkter som forbedrer komforten og lindrer smerte.

Abonner på vårt nyhetbrev

Bli bedriftskunde

Motta eksklusive tilbud for din bedrift og dine ansatte

Sitt Bedre benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service

komfy pute minneskum rygg ergonomi komfort støtte smertelindring kontor helse sittbedre.no nettbutikk

SALG

-40%

Lindrer rygg, nakke, hofter og ben.

Komfy puten

Et Norsk Design som gir avlastning til hele kroppen!